Grafisch Ontwerp

Lekker Creatief

Wat straal jij uit?

De uitstraling en presentatie van jouw onderneming is van essentieel belang. De bezoekers en klanten moeten een positief gevoel krijgen bij het zien van de vormgeving van jouw onderneming. Als grafisch ontwerper laat ik gedurende het ontwerpen de creativiteit de vrije loop en streef ik naar originaliteit en onderscheidende ontwerpen.

Grafisch ontwerp

Met grafisch ontwerp of ook wel grafische vormgeving wordt bedoeld het visueel vormgeven van idee├źn in verschillende media, met als doel om mensen iets mee te delen. Het grafisch vormgeven is meer dan alleen drukwerk en heeft zich verplaats naar de digitale wereld.

Wat kunnen wij zoal voor jou betekenen?

In hoofdlijnen wordt door Kikaeddesign de website aangepast op jouw huisstijl. Denk daarbij aan je logo of je vaste kleurcodes die je standaard wilt gebruiken. Maar heb je nog geen huisstijl of logo dan help ik jou daar graag mee. Naast het ontwerpen van een logo doe ik nog meer zoals het ontwerpen van visitekaartjes, speciale achtergronden voor de website, flyers en folders, posters en veel meer.

Tools

Met jarenlange ervaring in het gebruik van Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign maken wij het mogelijk om een professionele vormgeving te leveren. Alles om jou onderneming op de juiste maniet te laten communiceren via diverse kanalen.

Jou vertrouwen geeft ons creativiteit

Telefoon: 0685716978

Email: kikaeddesign@gmail.com

KVK: 71148868

Delen is lief