Online Marketing

Vindbaarheid

Vanzelfsprekend is het in deze tijd, waarin letterlijk miljoenen concurrenten zich begeven op het internet, van groot belang om goed vindbaar te worden tussen al deze concurrenten. Daarnaast weten we inmiddels dat, vooral online, mensen die gericht informatie zoeken vaak actie georiënteerd zijn. Stem daarom je zoektermen daarop af want de bezoeker “WILT IETS”

Gebruiksvriendelijk

Bezoekers en gebruikers gebruiken diverse middelen om uw website te bezoeken of te gebruiken. Bij het ontwerpen van uw website is het standaard om de website gebruikersvriendelijk (UX) te maken en dit geldt voor iedere websitestijl die u kiest. Dit zijn de eigenschappen die uw website gebruikers vriendelijk maakt voor de bezoekers. Geef de bezoeker geen keuzestress of lange zoektocht

Laad Tijd

Een website die er te lang over doet om te laden zorgt ervoor dat bezoekers direct vertrekken. Daarnaast zullen de grote zoekmachines zoals Google, Bing e.d. uw website nooit hoog plaatsen waardoor de vindbaarheid van uw website niet hoog zal zijn en niet op de 1e 3 pagina’s voor zal komen.

Visuele bronnen

Maak gebruik van visuele hulpmiddelen zoals afbeeldingen, video en interessante ontwerpen die werken om uw site te organiseren en betrokkenheid te inspireren. Wanneer de betrokkenheid van en naar uw site vergroot wordt zal de aandacht ook groter worden waardoor u meer (unieke) bezoekers zilt krijgen

Social Media

Zorg dat uw website op meerdere online platformen actief is. Hierdoor vergoot u de kans dat u uw doelgroep beter zult bereiken. Bedank wel welk social media platform uw doelgroep gebruiken. 

Content is king

Zorg voor goede pakkende en vooral boeiende content. Maak het vooral simpel te lezen en kort. Houdt u daarbij aan de volgende aspecten. De boodschap is relevant voor je doelgroep, maak direct duidelijk wat u wilt vertellen, maak de inhoud boeiend zodat de bezoeker overgaat tot actie, zorg dat de boodschap direct overgebracht wordt.

 

  • 0685716978
  • kikaeddesign@gmail.com
Sluit Menu
WhatsApp chat