Online Marketing

Vindbaarheid

Vanzelfsprekend is het in deze tijd, waarin letterlijk miljoenen concurrenten zich begeven op het internet, van groot belang om goed vindbaar te zijn. Daarnaast weten we inmiddels dat, vooral online, mensen die gericht informatie zoeken vaak actie georiënteerd zijn. Stem daarom je zoektermen daarop af want de bezoeker ‘WIL IETS’.

Gebruiksvriendelijk

Bezoekers gebruiken verschillende apparaten om jouw website te gebruiken. Bij het ontwerpen van jouw website is het standaard om de website gebruikersvriendelijk (UX) te maken. Dit geldt voor iedere websitestijl die je kiest. Geef de bezoeker geen keuzestress of lange zoektocht.

Laadtijd

Een website die er te lang over doet om te laden, zorgt ervoor dat bezoekers direct vertrekken. Daarnaast zullen de grote zoekmachines zoals Google, Bing e.d. jouw website om die reden niet hoog ranken en zal deze niet op de eerste 3 pagina’s voorkomen. Hoe meer content en foto’s en video’s hoe langer de laadtijd. Maar zorg er in eerste instantie voor dat je een goede webhosting neemt. Daarmee kunnen wij jou ook van dienst zijn.

Visuele bronnen

Maak gebruik van visuele hulpmiddelen zoals afbeeldingen, video en interessante ontwerpen die werken om jouw site te organiseren en betrokkenheid te inspireren. Hiermee zul je de aandacht houden van je bezoeker.

Social Media

Zorg dat jouw website op meerdere online platformen actief is. Hierdoor vergroot je de kans dat je jouw doelgroep beter zult bereiken. Bedenk wel welk social media platform uw doelgroep gebruikt.

Content is king

Zorg voor goede pakkende en vooral boeiende content. Maak het vooral simpel te lezen en kort. Houd je daarbij aan de volgende aspecten.

  • De boodschap is relevant voor je doelgroep
  • Maak direct duidelijk wat je wilt vertellen
  • Maak de inhoud boeiend zodat de bezoeker overgaat tot actie
  • Zorg dat de boodschap direct overgebracht wordt.

 

Jouw vertrouwen geeft ons creativiteit

Telefoon: 0685716978

Email: kikaeddesign@gmail.com

KVK: 71148868

Delen is lief