Premium design

Complete Standaard Website

Met de keuze standaard webdesign krijgt u een website tegen lage kosten waar je veel mogelijkheden hebt. De website is geschikt voor kleine zelfstandige of ZZP’ers. Ondanks dat dit een standaard ontwerp is worden er voldoende funcionaliteiten toegevoegd om jou website de moderne feel te geven en de bezoeker optimaal te laten gebruik maken van jou website. En natuurlijk alles in jouw huisstijl.

1

Home page

Homepagina met fixed achtergrond voor mooi scroll effect. Menu met inlog mogelijkheden

2

Overzichtspagina

Overzichtspagina zoals bijvoorbeeld Hier getoond, vacature overzicht. Design in jou huisstijl en alles zeer overzichtelijk.

3

Conversie

Binnen 3 stappen op de juiste pagina. Hier kan je reageren door gebruik te maken van de Call to Action buttons

4

Contact formulieren

Duidelijk en heldere contact formulieren met upload mogelijkheden voor bijvoorbeeld bijlages als een PDF, JPG, PNG enz.

5

Inlog Gedeelte

In de header de mogelijkheid om in te loggen in het klantgedeelte. Hier kan je jou status, account en geschiedenis inzien.

Stap Voor Stap Jou Website

Kopje koffie icoon

Stap 1: Kennismaking

Samen met jou gaan we bespreken hoe jij het ontwerp wilt hebben. Hoe past de huisstijl bij de website, wat is het doel van de website, welke strategie gaan we opzetten.

Doc light

Stap 2: Aanleveren

Een website heeft content nodig. Dit dient je zelf te schrijven en aan te leveren. Hetzelfde geldt voor afbeeldingen. Je kunt van ons een aantal links krijgen waar je gratis en stockvrij afbeeldingen kan downloaden.

Design

Stap 3: Bouwen

Na aanlevering van alle benodigde documenten en afbeeldingen gaan we aan de slag met het bouwen van jou website. Zodra het ontwerp klaar is gaan we samen de website bekijken. Tussentijds mag natuurlijk ook.

Uw vertrouwen geeft ons creativiteit

Telefoon: 0685716978

Email: kikaeddesign@gmail.com

KVK: 71148868

Delen is lief