Waarom Responsive design?

Meegaan

De smartphone of tablet is in ons dagelijks gebruik niet meer weg te denken. Makkelijk, compact en licht zodat je deze overal mee naar toe kan nemen. Om er nou voor te zorgen dat een website duidelijk en helder zichtbaar is moet een webdesigner zijn design aanpassen aan de verschillende devices. Met andere woorden, een responsive website past zich aan aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Denk daarbij aan in-en uitzoomen, logisch geplaatste buttons (call to actions). Natuurlijk moet ook alles goed leesbaar zijn en de afbeeldingen goed zichtbaar.

Maar waarom dan een responsive website?

Wanneer we gaan kijken naar online strategie dan zal responsive design het eerste moeten zijn waar een designer zich mee bezig houdt tijdens het ontwikkelen van de website. Kikaeddesign weet dat steeds meer en meer mensen hun tablet of smartphone gebruiken om (snel) iets op te zoeken of een bestelling te plaatsen. Wij bedenken een dusdanig resultaat dat je meer bezoekers krijgt en dat deze langer op de website blijven en overgaan tot actie. Tevens zal een moderne up-to date website ook imago verbetering opleveren.

Mobiel op 1

Geen twijfel over mogelijk. Als je website nog niet mobiel vriendelijk is en dat geldt natuurlijk ook voor tablets, dan zeg je eigenlijk tegen je bezoekers dat ze niet welkom zijn op jouw website. Dit hoef je in principe niet eens tegen de bezoeker te zeggen want deze zal zelf wel naar de concurrent gaan. Het niet mobiel vriendelijk zijn, heeft ook nog eens invloed op hoe Google en andere zoekmachines jouw website beoordelen. Zij indexeren de website en zullen je nooit hoog kunnen plaatsen in de organische zoekopdrachten.

Mobiel vriendelijkheid testen

Wij bekijken en testen jouw website via search.google.com. Hiermee geeft Google aan wat er eventueel verbeterd of aangepast moet worden en zorgt dat jouw website een betere ranking krijgt.

Jouw vertrouwen geeft ons creativiteit

Telefoon: 0685716978

Email: kikaeddesign@gmail.com

KVK: 71148868

Delen is lief