Creativiteit zit in ons DNA

Creativiteit zit in ons DNA

Creativiteit zit in ons DNA

Design is onze core

Webdesign

Creëer een wow Factor

Maak uw website meer dan alleen maar bekijken. Zorg dat uw bezoekers unieke bezoekers worden. Zorg voor dat WOW gevoel. Maak dus van uw website een beleving voor jou en jouw klanten Gebruikmakend van aantrekkelijk UX design verhoogt u zo het gemak van uw website voor uw bezoekers. Het CMS van jouw website word met WordPress gebouwd.

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Het is van groot belang dat jouw website goed vindbaar is. Bezoekers willen snel en makkelijk jouw website vinden. Dit betekend dat er een goede zoekmachine optimalisatie nodig is om jouw website hoog te ranken op diverse zoekmachines.

Kikaeddesign bouwd in wordpress
Kikaeddesign maakt gebruik van Adobe Photoshop

Een website vanaf €499,-

excl. BTW

Kikaeddesign biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende webdesign plannen. Het is dus makkelijk en overzichtelijk om te zien welke websiteplan er bij jou en jouw organisatie hoort. Dit heeft te maken met de complexiteit van de diverse type websites. Denk daarbij aan een webshop of een vakantie boekingssite. Hier is veel meer aandacht voor nodig vanwege de vele mogelijkheden die deze websites bieden. Een website bouwen hoeft niet duur te zijn en vooral niet wanneer je net aan het opstarten bent met je eigen onderneming. Wij werken met het CMS (Controle Management Systeem) WordPress wat het bouwen van een website vele malen makkelijker maakt dan wanneer je het vanaf het begin moet ontwerpen. Met het gebruikmaken van Worpdress zijn er tal van mogelijkheden die ervoor zorgen dat jou website er aantrekkelijk, effectief en doelmatig ontworpen wordt. Dit wordt nog beter doordat wij ook werken met Elementor. Dit is een drag en drop page builder met werkeleijk duizende mogelijkheden die jou website de juiste design geeft speciaal voor jou en jouw bezoekers. Mocht je nou zelf controle willen hebben over je website is dat natuurlijk ook mogelijk. Je wilt bijvoorbeeld foto’s of videomateriaal bijwerken of extra plaatsen dan helpt Kikaeddesign jou hiermee. Wanneer je nou niet zo’n techie bent verzorgen wij eventueel korte video instructies of screenshots waarin stapsgewijs wordt uitgelegd of latan zien hoe bepaalde wijzigingen kunt worden gemaakt.

Wat kunt u verwachten?

UX voor uw website

Voor jou website geldt dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Dit betekent dat er maximaal 3 keer geklikt wordt voordat de bezoeker over gaat tot actie.

Maak je website responsive

Responsive design

Het is niet meer weg te denken om een website even te bekijken op je smartphone of tablet. Daarom worden al onze website die wij maken zo ontworden dat ze responsive zijn voor alle devices.

Grafisch ontwerp

Jou website krijgt extra aandacht door grafisch ontworpen zoals iconen of achtergronden. Met jouw eigen ontwerpen op je website creëer je meer beleving voor je bezoeker.

Bakkie doen?

Wanneer je contact opneemt met Kikaeddesign kom je vanzelf met ideeën en voorbeelden die we tijdens een bakje koffie kunnen bespreken. Samen gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke doelen we stellen om de website te ontwerpen zoals jij dat wilt en past bij de strategie die de website nodig heeft.

Logo ontwerp

Voor de doelgroep

Het zorgen dat je logo net zoveel bekendheid geniet als al die grote merken is niet ondenkbaar. Het merk is erg belangrijk omdat het het eerste contactpunt is, de eerste blootstelling die een potentiële koper, een potentiële partner, een potentiële beïnvloeder heeft met jouw merk en met jouw bedrijf

Uniek Ontwerp

Bedenk goed wie de concurrenten zijn van het bedrijf of merk waar je een logo voor ontwerpt en zet hun logo’s op een rijtje. Het nieuwe logo moet natuurlijk wel uniek zijn!

Simpel

Hou het ontwerp zo simpel mogelijk. Dit blijft beter hangen bij de mensen. Houdt er rekening mee dat een logo groot, maar ook in klein formaat afgebeeld moet kunnen worden.

Tijdloos

Jouw merk is jouw meest waardevolle intellectuele eigendom. Het vertegenwoordigt de identiteit van jouw bedrijf, verbetert jouw cultuur en breidt jouw waardepropositie uit. Een goed logo hoef je nooit te veranderen. Alleen details moet je soms aan de huidige trends aanpassen.

Extra dimensie

Denk aan demensie vormen zoals 3D of extra diepte. Dit geeft een extra touch aan uw logo en blijft hetblanger en beter hangen bij de mensen.

Verschillende varianten

Een logo moet altijd goed tot z’n recht komen. Zowel op een donkere als een lichte achtergrond moet het logo er goed uitzien.

Jou vertrouwen geeft ons creativiteit

Telefoon: 0685716978

Email: kikaeddesign@gmail.com

KVK: 71148868

Delen is lief