Creativiteit zit in ons DNA

Creativiteit zit in ons DNA

Creativiteit zit in ons DNA

Design is onze core

Webdesign

Creëer een WOW factor

Maak meer van uw website. Zorg dat uw bezoekers unieke bezoekers worden en houd hun aandacht vast. Maak van uw website een beleving voor uw bezoekers met aantrekkelijk UX design (User Experience/groot gebruiksgemak). Dit alles wordt gebouwd met het CMS WordPress i.c.m. Elementor page builder.

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Het is van groot belang dat jouw website goed vindbaar is. Bezoekers willen snel en makkelijk kunnen kiezen uit de zoekresultaten. Dit betekent dat er een goede zoekmachine optimalisatie nodig is om jouw website hoog te ranken op diverse zoekmachines.

 

Kikaeddesign bouwd in wordpress
Kikaeddesign maakt gebruik van Adobe Photoshop

Een website vanaf €499,-

excl. BTW

Bij Kikaeddesign kun je kiezen uit 3 verschillende webdesign plannen. De keuze wordt bepaald door de complexiteit van de door jou gewenste website. Bijvoorbeeld een webshop of een vakantie boekingssite. Een website laten bouwen hoeft niet duur te zijn. Zeker niet voor een startende ondernemer. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken (zoals WordPress i.c.m. Elementor) bouwen wij snel een aantrekkelijke, effectieve en doelmatige website vanuit een uniek design. Een website is nooit klaar, maar ontwikkelt zich door. Dat kun je door ons laten doen, maar dan kun je ook zelf. Wij helpen je hiermee door korte video instructies en screenshots, waarin je stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je wijzigingen kunt aanbrengen.

Wat kunt je verwachten?

UX voor je website

Voor jouw website geldt dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Dit betekent dat er maximaal 3 keer geklikt wordt voordat de bezoeker over gaat tot actie.

Maak je website responsive

Responsive design

Het is niet meer weg te denken om een website even te bekijken op je smartphone of tablet. Daarom worden alle websites die wij maken zo ontworpen dat ze responsive zijn voor alle apperaten.

Grafisch ontwerp

Jouw website krijgt extra aandacht door grafisch ontwerpen zoals iconen of achtergronden. Met jouw eigen ontwerpen op je website creëer je meer beleving voor je bezoeker.

Bakkie doen?

Wanneer je contact opneemt met Kikaeddesign kom je vanzelf met ideeën en voorbeelden die we tijdens een bakje koffie kunnen bespreken. Samen gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn en welke doelen we stellen om de website te ontwerpen zoals jij dat wilt en past bij de strategie die de website nodig heeft.

Logo ontwerp

Voor de doelgroep

Het zorgen dat je logo net zoveel bekendheid geniet als al die grote merken is niet ondenkbaar. Het merk is erg belangrijk omdat het het eerste contactpunt is, de eerste blootstelling die een potentiële koper, een potentiële partner, een potentiële beïnvloeder heeft met jouw merk en met jouw bedrijf.

Uniek Ontwerp

Voor we beginnen te ontwerpen is het goed te bedenken wat een logo moet uitstralen. Moet het stoer zijn, sportief of juist rustig? Welke kleuren passen bij mijn onderneming en wil ik vertellen met dit logo.

Simpel

Het ontwerp moet zo simpel mogelijk zijn. Dit blijft beter hangen bij de mensen. Houdt er rekening mee dat een logo groot, maar ook in klein formaat afgebeeld moet kunnen worden.

Tijdloos

Jouw merk is jouw meest waardevolle intellectuele eigendom. Het vertegenwoordigt de identiteit van jouw bedrijf, verbetert jouw cultuur en breidt jouw waardepropositie uit. Een goed logo hoef je nooit te veranderen. Alleen details moet je soms aan de huidige trends aanpassen.

Extra dimensie

Denk aan dimensie vormen zoals 3D of extra diepte. Dit geeft een extra touch aan jouw logo en blijft het langer en beter hangen bij de mensen.

Verschillende varianten

Een logo moet altijd goed tot z’n recht komen. Zowel op een donkere als een lichte achtergrond moet het logo er goed uitzien.

Jouw vertrouwen geeft ons creativiteit

Telefoon: 0685716978

Email: kikaeddesign@gmail.com

KVK: 71148868

Delen is lief